Vermiste poes Lollypop na 17 jaar weer terug bij baasje!

tomverbaasd was Eric de Hont uit het Nederlandse Almere toen hij een telefoontje kreeg van de dierenambulance. Tot zijn grote verrassing was zijn poes Lollypop na een vermissing van maar liefst zeventien jaar weer teruggevonden.

Maar toen de ambulance met de poes voor de deur stond, was er geen twijfel mogelijk. Dit was Lollypop, de kat die hij zelf met pipetjes melk had groot gebracht. ”Gevonden in Weesp. En dankzij de chip wisten ze waar ze thuis hoorde”, aldus De Hont tegen Omroep Flevoland.

Hij denkt niet dat Lollypop al die jaren in het wild heeft doorgebracht. “Vermoedelijk heeft er iemand voor haar gezorgd. Alleen zijn ze blijkbaar nooit met haar naar de dierenarts geweest, want anders was via de chip wel duidelijk geworden dat ze in Almere thuishoort.”

Weglopertje

Lollypop moet inmiddels tenminste 18 jaar oud zijn. Ook in haar eerste levensjaar liep ze al eens weg, maar keerde toen na tien maanden weer terug. Hoe het ditmaal gaat aflopen, durft de man niet te voorspellen.

“Ik heb inmiddels ook andere poezen in huis. Het is dus afwachten hoe dat zal gaan. Voorlopig hou ik Lollypop in de badkamer. Ze zit daar even in quarantaine, omdat ze wel het een en ander mankeert en waarschijnlijk ook vlooien heeft. En daarna moeten we maar zien.”

lolly

Een gedachte over “Vermiste poes Lollypop na 17 jaar weer terug bij baasje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s