Gezondheidsupdate: hoe voel ik me vandaag?

Hallo allemaal zoals jullie weten ben ik al meer als een jaar ziek en kan ik niet werken. Dokters dachten eerst dat ik een vitamine b 12 tekort had wat wel waar wass maar het was niet de oorzaak dat ik me zo slecht voelde. Daarnaa dacht een andere specialist dat het fibromyalgie was, ik ben dus doorgestuurd in een speciale afdeling voor mensen met fibro ik heb 5 maanden moeten wachten op deze afspraak. 26 maart was het eindelijk zo ver, maar volgens die specialist is het helemaal geen fibro. Zei stuurde mij door naar een specialist in maagverkleiningen ik heb 4 jaar geleden een gasstric sleeve gehad ze dacht misschien komt een deel van mijn sympthomen daardoor wat dus vrijdag na de afspraak niet zo bleek te zijn. Zei heeft mij doorgestuurt naar een ORL om mijn interne oor te laten controlen afspraak op 9 april.

Vandaag voel ik me redelijk waardoor ik ben gaan wandellen met billy. Hij is heel vermoeiend dus ik heb nu wel overal pijn vooral in mijn enkels en ik ben moe.

volgende update 9 april…..

4 gedachten over “Gezondheidsupdate: hoe voel ik me vandaag?

  1. Jeetje, klinkt herkenbaar! Ik heb jaren moeten wachten en zoeken naar de juiste diagnose. Wat zijn precies je klachten? Als het vooral vermoeidheid en spierpijn is.. ben je al eens getest op slaapapneu? Dit wordt ontzettend vaak gemist. Dit was bij mij de grootste boosdoener (merkte zelf niks v/d apneu tijdens mijn slaap). Ook heb ik een vitamine D en B12 tekort, miss daar toch ook eens weer naar kijken? Hoop dat ze je snel kunnen helpen, veel sterkte en succes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s