Hoe is mijn dag?

Hallo iedereen zoals jullie weten heb ik fibromyalgie ik ben 22 jaar. Ik heb deze nacht veel last gehad van rusteloze benen syndroom waardoor ik heel moeilijk ben in slaap geraakt. Ik voel mij moe maar das dus elke dag het geval. Ik heb vandaag pannenkoeken gemaakt omdat ik al dagen zin had, het is redelijk goed gegaan maar ik had tog zweetaavallen had het heel warm. Zelf pannenkoeken maken gaat moeilijk. Hopelijk kunnen de dokters mij volgende week beter helpen voor dat ik helemaal zot word. Ik ben ook veel met billy bezig natuurlijk een puppy is een fulltime bezigheid.

4 gedachten over “Hoe is mijn dag?

 1. wat vervelend dat je zoveel last heb gehad afgelopen nacht. Wel knap dat je ondanks dat toch pannenkoeken bent gaan bakken. Ik ben zelf helaas ervaringsdeskundige met FM en heb in de 10 jaar van mijn diagnose daar heel erg veel van geleerd. Heb je al handige hulpmiddelen en trucjes om het koken en bakken makkelijker te maken? Mocht je ervoor open staan heb ik wel een aantal tips hoe je het wellicht iets makkelijker kan doen zonder dat zit zo vreselijk veel invloed heeft op de rest van je dag zodat je nog wel kan genieten van wat je gemaakt hebt.

  Ik kan me ook voorstellen, aangezien je me niet echt kent, denkt waar bemoeid ze zich mee. hihi. Ook dan is dat goed hoor maar dacht misschien kan ik je als mede lotgenoot een klein digitaal handje helpen. 🙂

  Heel veel plezier ook met je pup. Het zal zwaar zijn om een pup op te voeden maar de liefde die je ervoor terug krijgt is wel echt onbetaalbaar. Ik wou ook altijd een hondje maar eerst kon dat niet door topsport en omdat ik dan te vaak en te ver weg was. Nu ik dat niet meer doe wil ik binnenkort eens uit gaan zoeken of ik ook financieel een hondje alles kan geven. Het lijkt me echt geweldig!

  Like

  1. Danku en nee ik heb nog niet egt veel trucjes ik weet nog maar 3 maanden dat ik fibro heb ik zie volgende week dokters die gespecialiseert zijn in fibro dus ik hoop egt dat ze mij gaan kunnen helpen voor de pijn maar ok voor de andere sympthomen die ik nog heb

   Geliked door 1 persoon

   1. Oh das idd nog maar heel erg kort ja van de diagnose. Ik ga voor je duimen dat ze iets kunnen. Er zijn sws veel trainingen en reva trajecten speciaal voor fibro. Ben zelf een van de voorzitters van de patiënten vereniging. Mocht je tips willen of advies of gewoon iemand die mee denkt mag je me altijd mailen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s