Druk, druk en nog is druk!

Hallo allemaal zoals jullie weten heb ik fibromyalgie en werk ik daardoor al effe niet meer. Ik krijg vaak de vraag aurelie ga je ooit nog kunnen trug gaan werken? Nu ik heb daar eigelijk geen antwoord op want sommige mensen het fibro kunnen voltijds werken achter een bureau of andere zelfs als verpleegster het valt eigelijk een beetje te zien wat de fibro met je lichaam doet en waar je allemaal last van hebt.

Ik hoop dat ik dankzei mijn nieuwe dokters 26 maart meer antwoorden krijgen en dat zei mij meer gaan kunnen helpen en dat ik misschien binnenkort trug kan gaan werken deeltijds of voltijds.

Nu vandaag heb ik het druk gehad ik heb mijn 4 konijnen gans uitgekuist en hun geborsteld want 2 van mijn konijnen hebben lang haar. Ik heb ook hun nagels moeten knippen wat niet simpel is want dat vinden ze niet prettig. Ok heb ik mijn waterschilpad ververst. En jha dan is er nog onze billy van 5 maand oud die druk is ook al heeft hij nog last van zijn poot hij zit vol energie en je moet hem constant in het oog hebben want hij steekt vanalles uit.

Nu ik voel mij redelijk goed vandaag maar ik heb wel last van mijn rug omdat ik al mijn dieren heb uitgeuist en ook mijn nek voelt stijf aan. De duizelligheid valt mee. Nu dat ik gaan zitten ben achter mijn laptop heb ik wel mijn klop ik voel mij ineens heel moe dat heb ik altijd als ik iets gedaan heb of effe ben weg geweest van huis.

Ik ga jullie zeker een update geven 26 maar en jullie laten weten wat mijn ieuwe dokters gezecht hebben en of ze me kunnen helpen en wat de behandeling gaat zijn en wat we gaan uitproberen om mij te helpen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s