Hoe voel ik me vandaag?

Hallo allemaal zials julie weten heb ik fibromyalgie en ik had vandaag tog wel een paar dingen te doen. Ik moest naar de tom en co gaan voor de foto’s va billy te gaan halen hij had 3 weken geleden een fotosessie gedaan en ik moest ze vandaag gaan ophalen. Ondertussen heb ik ook hooi voor de konijnen gekocht. Ik voelde me redelijk oke in de winkel maa had het wel veel te warm en ik had laats van mijn benen omdat ik moest blijven staan . Daarna zijn we naar de delhaize geweest om een paar dingen te kopen daar had ik het zelfdee probleem met mijn benen en er was veel fille veel volk omdat het zaterdag was . Daarna heeft mijn tante voorgesteld om een suik te gaan neten dus ben ik maa mee gegeaan.

Nu ben ik thuis en zit ik de zetel en heb ik mijn klop gekregen ik ben ineens heel moe. Ik ben maar 2 uur weg geweest en het is alsof ik gans de dag ben weg geweets. Ik zal julie hieronder de foto’s van billy zijn foto sessie laten zien .

 

3 gedachten over “Hoe voel ik me vandaag?

  1. Wat een lieve boxer, hij heeft mooi geposeerd.
    TIP voor jou Aurelie: lees na het typen je tekst nog even over voor dat je op publiceren klikt. Er staan een aantal (type)foutjes in die je er makkelijk kunt uithalen. Leest prettiger voor je volgers.
    Hoop dat je me geen zeur vindt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s