Waar heb ik mijn tattoo laten zetten ?

Hallo allemaal in dit bericht ga ik julie zeggen bij wie ik mijn tattoo heb laten zetten en op welke plaats en hoe ik deze ervaring vond en of ik later nog andere tattoo’s erbij wil.

Ik heb mijn eerste tattoo laten zetten voor mijn 20 ste verjaardag ik ben in rituals brussel geweest , goeie zaak heel proper en proffecioneel gedaan. De pijn viel eigelijk wel goed mee vond ik , ik weet dat ik zo een stres had dat ik de pijn niet zou verdragen maar ik heb eigelijk niet egt pijn gehad. Het was eerder iets dat niet fijn aanvoelt en genant is maar pijn kon ik dat niet noemen. Ik zak julie een foto laten zien van mijn tattoo.

tattoo

dit is mijn vlinder , later wil ik er nog bij laten zetten ik ben nu stappen aan het ondernemen voor mijn 2 de tattoo ik zal julie laten zien wat ik ongeveer wil.

tattoo 2.png

Ik wil een soort van dromenvanger met een vlinder op mijn onderarm laten zetten ik ga hem natuurlijk zelf laten tekenen zodat hij uniek is. Waneer ik hem juist ga laten zetten weet ik nog niet persies , valt te zien hoe mijn gezondheid evolueert en financiel ook te zien waneer ik het kan en niet kan laten zetten .

Bij wie ik hem ga laten zetten weet ik nog iet zeker ik twijfel nog .

Hebben julie tattoo’s zi jha waar ?

 

Een gedachte over “Waar heb ik mijn tattoo laten zetten ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s