Waneer billy zijn kuren krijgt xD

Hallo allemaal zoals jullie weten heb ik een boxer Billy van 5 maanden oud. Nu zoals elke puppy is hij zeer actief maar ook nerveus als hond. Kwestie dingen doen dat niet mogen daar kan hij ook wat van zoals: wc papier gaan uitrollen en opeten mmmmm lekker zeg, handdoeken gaan pikken om mee te spelen en lekker rond te schudden, in de stoelen bijten, op de tafels proberen eten te pikken, hij is ook nog niet zindelijk, pantoffels pikken en erin bijten is ook zo leuk volgens hem, troep opeten wat hij ook maar ziet liggen gaat hij opeten zelf zijn eigen stoelgang. Luisteren dat staat nu is helemaal niet in zijn woordenboek. Tis een egtmonster.

kwa trucjes kan hij al een paar dingen: hij kan zitten, liggen, pootje geven en ander pootje en draaien. Hij is ook professioneel in ronken als hij slaapt nog erger dan sommige mensen.

Een ander negatief punt is dat Billy niet alleen wil slapen. Ik heb altijd gezecht geen dieren in mijn kamer nou ja na 2 weken proberen en in de zetel geslapen te hebben heb ik het opgegeven en is hij nog in mijn bed belandt. Boxers zijn namelijk honden die niet graag alleen blijven en als je ze alleen laat gaan ze dingen gaan kapot maken om te laten merken van hey ik wil niet alleen zijn. Het zijn zeer aanhankelijke honden die constant bij hun baasje willen blijven, ze zijn actief maar heel kindvriendelijk. Ik zal jullie een paar foto’s van Billy laten zien en paar video’s zodat jullie het beest in actie kunnen zien.

crazycutedodododokeflinkgrote jongenposeren

monnster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s