datingapps

Hallo allemaal vandaag ga ik het hebben over dating-apps. Veel mensen gebruiken tegenwoordig dating apps om nieuwe mensen te leren kennen zowel voor vriendschap als voor de liefde soms. Ik ga mijn mening geven over de 2 dating apps die ik al heb uitgeprobeerd en wat voor soort mensen je kunt terug vinden op zo een apps.

1: tinder: tinder, heb ik niet lang gebruikt omdat ik persoonlijk vond dat ik daar nutteloze mensen op tegenkwam, vooral onbeschofte mensen die eigenlijk gewoon op die app waren voor seks of Friens With benefits wat dus uiteraard niets voor mij is. Ik ben persoonlijk iemand die mensen tussen de 21 en de 28 jaar wil leren kennen jonger of ouder niet.

Soorten berichten dat ik vaak kreeg is hey zin in seks of hey wil je mijn lul zien? Dat vind ik er dus over e zo en dingen zeg je gewoon ni uit respect alleen al als je zo nodig seks wilt moet je naar de hoeren gaan. Op mijn profiel staat ook duidelijk dat ik alleen maar serieuze mensen wil leren kennen en dat onbeschofte of seks berichten niet welkom zijn. Na een paar weken heb ik tinder weg gedaan ik had er namelijk niemand op leren kennen zowel vriendschappelijk als voor meer.

tinder

2 : badoo :

Ik ben al jaren op deze dating app voor mij blijft dit de nummer een van mijn lievelingsdating apps. Nu zoals op tinder rheb je natuurlijk ook van die onbeschofte gasten die rare commentaar achter laten of die grof zijn of naakte foto’s doorsturen maar , voor een of andere reden vind ik het veel minder dan op tinder ik blokkeer die mensen gewoon en daar stopt het maar op tinder is dat gans de dag door dat je mensen moet blokkeren. Sinds dat ik op badoo ben heb ik veel nieuwe vrienden gemaakt en heb ook 1 relatie gehad dankzei badoo. Voor mij is dit dus een goeie app.

Nu geef ik wel een tip mee geef nooit je adres of persoonlijke gegevens als je de persoon nog niet goed kent en stuur zeker geen naakte foto’s door naar mensen dat is altijd gevaarlijk vind ik. Als jullie nog andere leuke apps kennen laat gerust en berichtje achter en geef jullie mening maar.

badoo.png

Een gedachte over “datingapps

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s