Dagje pairidaiza

Hallo allemaal vandaag ga ik heb hebben over een van mijn favorieten uitstappen een bezoek aan de zoo pairdaiza. Er zijn veel dierentuinen in belgie ik ben al overal geweest maar de beste dierentuin is voor mij pairidaiza het is daar groot de dieren hebben plaats en het is gewoon prachtig. Een van dda dingen die ik ook leuk vind aan pairidaiza is dat er elk jaar nieuwigheden komen ze maken hun dierentuin alleen maar mooier en beter. Elk jaar neem ik hun abonnement eodat ik kan gaan waneer ik wil maar nu is het al meer als een jaar geleden dat ik niet mer ben kunnen gaan vanwegen mijn fibromyalgie. Ze hebben zoveel verschillende soorten dieren en hun dieren zijn prachtig gewoon en je ziet dat er goed voor gezorgt word . Een ander pluspunt aan dit park is de hoeveelheid animatie je kan eten geven aan de aapjes:

Ik heb deze animatie al zoveel gedaan en tog vind ik het elke keer weer top om te doen. Het spijtige eraan is dat er altijd mensen zijn die de regels niet volgen zoals het feit dat je de aapjas niet mag haaien want die kunnen wel een dik bijten of eten geven dat niet mag vorige keer had er eentje een stuk chocolade gekregen dat vind ik dus egt erg iedereen weet tog dat chocola super gevaarlijk is, die aapjas wegen amper paar gram en als ze ander voedsel krijgen dan gewoon kan dat egt gevaarlijk zijn , ook heb ik een meneer gezien die gebeten werd en die wou klacht indienen bij de directie ik vind dat dus niet kunnen , ze verwittigen steeds voor de animatie wat mag en niet mag als je je niet aan de regels oud moet je dan tog niet versteld staan dat het mis loopt.

Een andere animatie is een wortel geven aan de olifanten heb ik nog maar 1 keer gedaan dat was de laatste keer dat ik geweest was in april 2016 ik vond het egt top! Ook bij deze animatie zijn er natuurlijk regels zo rustig mogelijk blijven want je bent tog wel met een dier van 1 ton bezig als die nou eens kwaad moest worden komt het niet goed denk ik haha. De stilte was niet egt aanwezig er was heel veel volk dus ik heb mijn wortel gegeven en ben door gegaan om andere de plaats te laten want duwen en trekken helpt tog niet .

De volgende animatie is eten geven aan de giraffen, het was ook de eerste keer voor mij en het is ook leuk om te doen. Ook daar moet je rustig zijn want giraffen hebben zeer rap schrik duwen en trekken heeft geen zin want de dieren lopen weg dan . Toen ik geweest ben was de ganse familie buiten de ouders en hun kleintje die natuurlijk wat meer schrik had dan de ouders die de animatie al meer gewoon zijn.

Een andere animatie die ook leuk was is de demo van de zeeleeuwen je bent niet in contact met hun maar is ook zeker de moeite waard om te zien wat ze allemaal kunnen en ik sta er altijd versteld van hoe goed ze luisteren.

Pairidaiza is zo een groot park dat je egt moet door doen om alles te kunnen zien ze hebben ook een heel pak super mooie reptielen . ik weet dat sommige mensen bang zijn van reptielen maar ik vind ze super. Ik heb het wel minder voor de spinnen.

Een van de populaire dieren is natuurlijk hun reuzepanda’s ze ijn egt super mooi. Ik heb ze de laatste keer wel niet super goed van dichtbij gezien ze hadden niet zoveel zin om dichter te komen die dag.

panda

Hun twede diersoort dat ook populaire is zijn de witte tijgers egt prachtige beesten en zijn zeker niet bang om iets dichterbij de mensen de komen ze zijn nieuwschierig en speels.

Dit was het dan voor pairidaiza als je nog nooit geweest bent zowel mensen van nederland en belgie het is zeker een aanrader en de moeite waard er zijn natuurlijk nog veel meer ander diersoorten dan die dat ik er nu bij gezet heb maar als ik die er allemaal moet opzetten ben ik morgen nog bezig zoveel dieren dat er daar zijn .

 

2 gedachten over “Dagje pairidaiza

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s