fibromyalgie update hoe voel ik me vandaag?

Hallo allemaal zoals jullie weten heb ik fibromyalgie.Ik ga jullie een update geven hoe ik me voel vandaag en wat ik allemaal heb kunnen doen vandaag. Vandaag heb ik veel last van pijn in mijn knieën en mijn benen, ook mijn ogen pikken een beetje maar minder dan gisteren Ik ben ook vermoeid maar dat is elke dag. Vandaag heb ik vooral aan mijn blog gewerkt maar niet alleen, ik ben veel met de hond bezig geweest onze Billy van 5 maanden oud, ik zal een foto zetten van hem en een video.

 

Billy is dus een boxer van 5 maand oud vol energie.

Ook heb ik de konijnen eten en drinken gegeven en uitgekuist, mijn konijnen leven buiten op mijn terras. Ik heb er 4. Gizmo 1 jaar oud ongeveer en zijn vrouwke britney ook 1 jaar oud, ik heb ook hun dochter van 6 maand nala en hun zoon beige van 6 maand oud. Ja ik heb 2 maal baby’s gehad met hun de tom en co had gezecht dat het 2 vrouwtjes waren maar er is duidelijk een vergissing gebeurt. De eerste keer hebben ze 7 kleintjes gehad. De tweede keer was ook een ongeluk het mannetje gizmo is namelijk uitgebroken en bij het vrouwtje geraakt en 30 dagen later 5 baby’s. Ik zal een paar foto’s laten zien van hun en hun baby’s.

Voilla dat wass mijn dag vandaag, vragen over fibromyalgie laat gerust een berichtje achter. Vragen over het kweken van konijnen zijn ook welkom.

5 gedachten over “fibromyalgie update hoe voel ik me vandaag?

  1. Leuk dat je mijn blog bent gaan volgen, ik hoop dat je plezier beleeft aan het lezen van mijn stukjes.
    Fibromyalgie is een hele nare aandoening, zeker als je nog zo jong bent. Maar ik heb de indruk dat je niet bij de pakken gaat neerzitten. En gelukkig gaan we richting voorjaar, want ik weet dat mensen met die aandoening er bij koude vaak meer last van hebben. Groet, Harme.

    Geliked door 1 persoon

  2. Hier ook fybro… Helaas vallen sommige dagen hier ook tegen. Sinds ik terug train is het wel beter met mijn pijntjes en enegrie. Zo schattig die konijntjes! Liefs E.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s