top 10 series op netflix

1: ornage is the new black

Orange is de new black is een netflix serie die gaat over een amerikaanse gevangennis voor vrouwen , door de lage security controle hebben de vrouwen in deze gevangennis veel vrijheid waardoor er heel veel grappige dingen gebeuren , veel gevechten om te weten wie de baas is. Er word drugs naar binnen gesmokkeld veel sex verhaen ook . De hoofdrol speelster is piper die 10 jaar geleden rugs heeft vervoert en die nu haar tijd moet doen in de gevangennis waar ze eigelijk niet egt op haar gemak is. Naar gelang de afleveringen gaan ga je ook kennis maken met de andere meiden die in de gevangennis zijn en weten waarom en wat ze gedaan hebben en hoeveel jaar ze nog moeten zitten.

 

2: misfits

misfits volgt 5 jonge twintigerss die allemaal voorwaardelijke straf hebben gekregen. tijdens hun eerste werkdag vormt er zich een grote storm er vallen sneeuwballen uit de lucht , de jonge twintigers worden geraakt door de bliksem en krijgen daarna vreemde superkrachten.

3: riverdale

Riverdal volgt het leven van artchie andrews in eenkleine stad riverdale waar er vol misterie is. jason blossom is vermoord maar door wie? Wie weet wat er gebeurt is ? wie was er aanwezig en heeft iets gehoort? artchie en zijn vrienden gaan dit misterie proberen uit te zoeken om te weten wie jason blossom vermoord heeft en waarom?

4: the get down

Is een amerikaanse dans serie over lievde en muziek.In de kern gaat The Get Down over het najagen van dromen, de hoop op een beter leven, weg uit de gewelddadige getto die The Bronx is, een leven als artiest, een onbereikbare liefde, het verwerven van een fortuin.

5: the walking dead

Is een amerikaanse serie die gaat over een groep mensen die proberen te overleven in een stad vol zombies. Een politie agent word neergeschoten en waneer hij wakker word is er geen enkel levend mens te zien. De situatie gaat slechter om slechter verlopen en hij gaat er alles aan doen om ergens een nieuwe veilige thuis te kunnen vinden en er voor te zorgen dat hij kan overleven in deze werled vol zombies

6: gossip girl

Gossip girl is een tiener series die de drama volgt in de bekende stad newyork. serena vanderwoodsen komt terug na een jaar op pensioen gezeten te hebben . Niemand weet waarom ze ineens is weg gegaan zonder iets te zeggen.Ook haar beste vriendin blair waldorf die samen een koppel vormt met nate archibalt weet niet waarom ze ineens vertrokken is . Welk geheim verbergt serena van haar vrienden? Ok volgen we het leven van dan umfrey en zijn kleine zus jenny die smaen in brooklyn wonen.

7: shadowhunters

De serie draait rond de Schaduwjagers, een ras van half-engel half-mens, die tegen de demonen vechten. Ze zijn onzichtbaar voor gewone mensen maar op een avond ziet de 15-jarige Clary Fray drie Schaduwjagers die een demon vermoorden en al snel wordt ze helemaal opgezogen in hun wereld.Deze serie is een echte aanrader ik ben er dol op .

8: the vampire diaries

Deze serie vertelt het verhaal van elena en jeremy gilbert die onlangs hun ouders zijn kwijt geraakt in een auto ongeluk waar elena ook in de auto zat. Zei is op een of andere manier uit e auto geraakt en heeft het accident overleeft. De zomer is voorbij en school begint weer. Tijdens de eerste schooldag maakt elena kennis met stephen waarmee ze heel rap bevriend word en zelf al rap meer gevoelens krijgt. Maar is stephen wel de gene die hij zegt te zijn of heeft hij een zwaar geheim dat hij heel bang is om aan elena te vertellen?…

9: the originals

The originals gaat over de eerste vampieren die er bestonden ze kunnen ook niet dood gaan behalve als je een houten voorwerp in hun hart duwt en het voorwerp laat zitten als je het voorwerp eruit haalt wordenn ze meteen weer wakker. Je volgt het verhaal van klaus en zijn broer elijha en hun kleine zus rebecca. In deze serie word er vertelt hoe de eerste vampieren zijn ontstaan en waarom deze zijn ontstaan. Als je  the vampire diaries volgt is deze zeker een aanrader om te begrijpen hoe alles begonnen is in deze moeilijk vampieren werled.

10: lucifer

De ontevreden heerser van de hel, Lucifer, doet afstand van zijn titel en verlaat zijn koninkrijk voor de drukte van Los Angeles. Daar vindt hij al gauw de spanning die hij zocht door de politie van Los Angeles bij te staan in het straffen van criminelen.

Ik hoop dat julie van dit blog bericht genoten hebben laat gerust julie mening achter met julie favorieten series op netflix .

vragen over fibromyalgie of over mijn blogberichten mail gerust naar : aurelieslifestyleblog@hotmail.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s