wie ben ik en waarom deze blog starten?

Hallo allemaal en welkom op mijn lifestyleblog.In dit bericht ga ik julie wat meer over mezelf vertellen en ook zeggen waarom ik een lifestyleblog ben willen beginnen.

Ik ben aurelie ik ben 2 jaar en kom uit brusselshoofdstedelijk gewest in belgie. Ik heb een diploma secundaire in dierenverotging gespecialiseert in kleine huisdieren , als julie dus ooit vragen hebben over julie huisdier mag je die gerust stellen. Je mag mij ook altijd een berichtje sturen over een artikel dat je graag zou hebben dat ik schrijf over dieren of over iets anders.

Iets meer als een jaar geleden is mijn leven lichtjes veranderd in de zomer van 2016 ben ik ineens op het werk heel ziek geworden ben mij heel slecht beginnen voelen en ben dus ook moeten stoppen met werken. Een jaar lang heb ik testen moeten laten doen om te achterhalen wat er mis was , bloedonderoeken scans vanalles, na meer als een jaar zoeken zijn de dokters tot de cnclutie gekomen dat ik fibromyalgie heb : dat is een chronische aandoening die heel veel verschillende problemen veroozaak maar daar ga ik het nog uitgebreid over hebben in een volgend bericht.Ik ben dus nu al meer als een jaar op de ziekenkas en ik weet niet of ik ooit nog al mogen en kunnen werken vooral.

Ik heb deze blog gemaakt omdat ik veel vrije tijd heb omdat ik dus niet meer mag werken Ik wil dat mensen meer begrijpen wat fibromyalgie is en hoe het leven van een persoon met deze aandoening verloopt. Ik zal dus vaak updates plaatsen over mijn gezondheid op deze blog, maar ook nog veel andere dingen ik ga julie vertellen hoe mijn dagelijkse leven eruit ziet en wat ik allemaal doe in de dag om mij bezig te houden.

Julie weten ondertussen dat ik een diploma dierenverzorging heb , ik heb dus een enorme passie voor dieren ik heb zelf 2 honden, 4 konijnen ,een waterschilpad en twee vissen. Daarover zal ik dus ook veel over vertellen op mijn blog mijn dieren zijn namelijk enorm belangerijk voor mij ze helpen mij in moeilijke periodes waneer ik me echt ziek voel en niks kan doen.

Ik hoop dat julie mijn blog leuk gaan vinden als julie vragen hebben of onderwerpen hebben waarover julie graag zouden lezen laat mij altijd een berichtje achter hier op de blog of via het email adres : aureliesifestyleblog@hotmail.com Ook vragen over fibromyalgie zijn altijd welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s